Alina Eremia revine pe platourile de filmare după o pauză de 9 ani. Ce rol va juca vedeta alături de Maia Morgenstern și Adriana Trandafir

25 08. 2024, 14:44

Alina Eremia revine pe platourile de filmare după o pauză de 9 ani. Iată ce a mărturisit! 

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezențe feminine din lumea artistică. Talentul muzical a urcat-o pe culmile succesului, dar bruneta mai are multe alte talente. Printre acestea, se numără și cel actoricesc.

Recent, Alina a mărturisit că a primit un rol în filmul „Ca fetele” și este foarte încântată, deși au trecut 9 ani de când nu a mai jucat. 

Mai mult, artista se declară onorată să împartă platoul de filmare cu nume mari din actorie, precum Maia Morgenstern și Adriana Trandafir. 

Alina Eremia joacă într-un film după 9 ani de pauză 

Alina Eremia revine cu zâmbetul pe buze la o veche pasiune, actoria. Talentul și experiența o propun pentru a juca acest rol. Vedeta spune că a mai primit roluri de-a lungul timpului, dar le-a refuzat.

„Chiar dacă au trecut nouă ani, am simțit că am reluat lucrurile de unde au rămas în ceea ce privește actoria, pentru că s-a simțit la fel de proaspătă interacțiunea. Am primit vara trecută de la Global un telefon despre un casting pentru un lungmetraj în regia Cameliei Popa.  

Până în punctul acela, am mai primit invitații să joc și în alte producții, dar din considerente de timp, am refuzat. Am primit scenariul pentru rolul meu, mi-a surâs și, chiar dacă în continuare programul era unul destul de încărcat, am avut un impuls și o curiozitate mare de a merge să văd despre ce e vorba. 

Cred că a venit la momentul ideal, când reînviase interesul meu legat de ideea de a juca. Ce m-a atras la Sabina a fost optimismul ei chiar și când șansele nu îi surâd și speranța că dragostea autentică nu e doar o noțiune, ci un lucru tangibil. , a declarat vedeta pentru Libertatea.

Alina Eremia, despre „Ca fetele” 

Alina Eremia  a fost atrasă de personajul pe care îl are, dar și de mesajul pe care acest film îl transmite. 

„Este un film frumos, pozitiv, condimentat cu umor și emoție reală. Este o oglindă a societății cu reperele ei actuale și cred că merită să-l vedeți, pentru că perspectiva prezentată va aduce mai multă înțelegere față de femeile din viețile noastre, ce emoții experimentează și să îmbrățișăm cine suntem. 

Sabina e o tipă la 35-40 de ani, destul de conservatoare, care a trăit foarte mult în parametrii impuși de societate despre cum ar trebui să se comporte/arate o femeia la vârstă ei.

Deși a suferit multe dezamăgiri din dragoste, caută un bărbat care să-i devină partener în adevăratul sens al cuvântului, să construiască împreună, să o stimuleze și să evolueze în relație. Dacă se aliniază planetele, vedeți din 13 septembrie în toate cinematografele”, a mai spus Alina. 

A colaborat cu Maia Morgenstern și Adriana Trandafir 

Alina Eremia are doar cuvinte frumoase la adresa marilor doamne din lumea actoriei. 

„Colaborarea cu doamnele Maia, Adriana și Aura a fost excepțională! Sunt efervescente și umplu spațiul cu energia lor. E imposibil să nu te îndrăgostești de ele. Pe lângă talentul imens și profesionalism, sunt foarte calde ca persoane, foarte prietenoase. Ne-am amuzat teribil între secvențe, au o grămadă de povești senzaționale de viață”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

 

 

Sursă foto: social media